Tractament natural de la pell

Necessitem fer un tractament natural de la pell després d’aquest hivern tan dur que hem passat ja tenim ganes de gaudir del sol, deixar els abrics penjats a l’armari i gaudir fins tard del dia.

Però abans de començar a pensar en el sol, hem de preparar el nostre cos, ja que la nostra pell ha patit molt durant aquests mesos, la roba d’abric, les calefaccions, la humitat … Aquests factors fan que la nostra pell es ressenti, i hem de tractar-la per alleujar la sequedat i eliminar les cèl·lules mortes.

A Estil Natural som conscients d’aquesta realitat i volem donar-vos dues tècniques d’exfoliació corporal que utilitzem en els nostres centres. Es tracta de cafè i iogurt. Sí que ho has llegit bé, són bons pel tractament natural de la pell i la seva regeneració.

Anem a explicar cadascuna d’elles:

Cafè:

Què pot fer el cafè per nosaltres? Encara que sembli estrany, el cafè és un exfoliant natural, ja que conté agents antiinflamatoris i augmenta la producció de col·lagen. Té moltes propietats beneficioses per a la bellesa i la salut, es pot utilitzar en el cos i la cara. Eliminant cèl·lules mortes, netejant la pell i millorant el seu aspecte interior i exterior. A més el cafè és un estimulant de la pell. Existeixen molts tipus de exfoliants de cafè amb diferents propietats.

Iogurt:

Pel que fa a nutrició, són molts els beneficis del iogurt, un aliment que ens aporta importants propietats digestives, ric en vitamines i minerals, especialment la vitamina A, D i B. I en minerals destaca la presència de calci, magnesi, potassi i fòsfor .

Però poques persones saben els beneficis del iogurt sobre la pell i el cabell.

Aquí teniu les més importants:

  • Ajuda a hidratar la pell

El iogurt és un hidratant natural de la pell, el que ens permet tenir una pell molt més lluminosa i amb millor aspecte.

  • Exfoliant natural

L’avantatge és que ajuda a netejar la pell de cèl·lules mortes, les quals tendeixen a acumular-se en el nostre rostre i donen com a resultat l’aparició de punts negres.

I el millor de tot és que pot ser utilitzat per persones que tinguin la pell sensible o pell seca.

  • Tractar i combatre l’acne

És una opció natural excel·lent com a tractament contra els grans, gràcies al seu contingut en zinc i per posseir un PH àcid.

Productes que recomanem des d’Estil natural i que pots trobar a la nostra botiga:

Us presentem un productes molt bé per netejar el fetge: HEPA-Bio Detox

És un concentrat amb Rave Negre, Carxofa, Card Mariano i Oli Essencial de Camamilla procedents de l’agricultura biològica, i utilitzats per les seves grans beneficis depuratius.
Els components que formen HEPA-Bio Detox compten amb propietats depuratives que ajuden a depurar l’organisme i “netejar” el nostre fetge.
Per a això, tan sols hauràs de prendre 1 o 2 ampolles al dia, abans dels àpats amb un suc de taronja o, si ho prefereixes, sol, però sempre agitat.

tractament natrual de la pell

tractament natrual de la pell