Quarz rosa

En aquest article us parlarem d’un dels massatges que més ens agrada, el massatge facial amb cristalls, especialment utilitzem el quars rosa.

El massatge terapèutic amb cristalls uneix les bondats del massatge amb la naturalesa guaridora dels cristalls de quars.

El massatge amb cristalls es realitza d’una manera molt particular: s’inicia com qualsevol massatge amb passades relaxants, però a continuació, es realitzen moviments sobre la pell amb cristalls de quars de tonalitats diferents.

Aquests cristalls són programats, d’acord a les troballes en el cos energètic de la persona, i es deixen sobre diversos punts per tal de restablir l’equilibri emocional o mental.

Els cristalls de quars han estat usats des d’èpoques ancestrals per ajudar a recuperar l’harmonia, pau i bona salut de les persones. Usat per moltes cultures, els quars es troben més difoses avui en dia i formen part de múltiples formes de tractament, especialment en teràpies holístiques i bioenergètiques. Les propietats de les pedres de quars fan d’aquestes un instrument versàtil, de manera que es fan servir en el moment de realitzar un massatge sense cap contraindicació.

El Quars Rosa és una de les pedres curatives més belles. Ajuda a alleujar la tensió i l’estrès en el cos, alleuja l’ansietat i augmenta l’amor propi, que és essencial quan es tracta d’una pell clara i suau.

Beneficis del quars rosa:

  • Millora la circulació sanguínia i el to de la pell
  • Millora l’elasticitat de la pell
  • Promoure el drenatge limfàtic
  • Reduir la inflor i les arrugues
  • Redueix la foscor sota dels cercles oculars
  • Eliminar toxines
  • Estreny i redueix la mida de porus

Us deixem un vídeo d’un dels nostres massatges facials amb cristalls de quars. Una combinació increïble per al tractament de la pell.