Floradix és un complement vitamínic natural, compost de ferro, vitamines, espècies vegetals i sucs de fruita que et aporta els nutrients i el ferro que el teu cos necessita en èpoques de decaïment i astènia primaveral.
Tots sabem que el cansament que sentim quan hem realitzat un gran esforç físic es passa descansant i menjant adequadament. Aquest és un cansament que podríem designar com a normal i sa. No obstant això, són moltes les persones que en ocasions se senten mancats d’energia sense raó aparent i sense haver fet grans esforços. Això pot ser degut a una falta de vitamines i minerals, sobretot a una manca de ferro.
És sabut que el cos, per si sol, no pot produir ni vitamines ni minerals, pel que la seva aportació prové exclusivament de la dieta alimentària.
Per mantenir-nos sans i sentir-nos amb energia i ànim suficient necessitem alimentar-nos diàriament de forma adequada, mitjançant una dieta variada i equilibrada que contingui tots els nutrients essencials per cobrir les necessitats energètiques del nostre cos.
¿Què conté Floradix?
Ferro. El ferro té moltes funcions en l’organisme una de les importants és que contribueix a la formació dels glòbuls vermells i d’hemoglobina i té la funció de transportar l’oxigen en el cos de manera que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. A més ajuda al funcionament normal del sistema immunitari i contribueix al procés de divisió cel·lular.
Floradix conté gulconato ferrós que és una sal de ferro particularment absorbible.
Extractes herbaris i sucs de fruites. Les herbes selectes com la pastanaga, ortiga, espinacs, programa, fonoll i hibisc i els diversos concentrats de sucs de fruita ajuden a la seva bona tolerància i aporten un agradable sabor.
Vitamina B1. Ajuda en el procés de generar energia dels aliments, mentre que contribueix al funcionament del sistema nerviós
Vitamina B2. Contribueix al metabolisme energètic i del ferro i és important en el manteniment de la pell i la visió.
Vitamina B6. Ajuda a regular l’activitat hormonal i contribueix a la formació de glòbuls vermells i ajuda a disminuir el cansament.
Vitamina B12. Contribueix a la formació normal de glòbuls vermells i al procés de divisió cel·lular.
Vitamina C. És una vitamina antioxidant que protegeix les cèl·lules enfront del dany oxidatiu. A més ajuda a mantenir genives, dents, pell i vasos sanguinis sans.