Dia d’Acció de Gràcies

Un dels dies més importants per a la comunitat americana que viu a Catalunya és aquí. Del dia d’Acció de Gràcies, hem escoltat moltes històries, i la hem vist representada en multitud de pel·lícules. En aquesta publicació intentarem proporcionar més informació sobre el significat d’aquest gran dia.

Que és el dia d’Acció de Gràcies?

És una festa nacional celebrada a diversos països, com ara Estats Units, Canadà, algunes illes del Carib i Libèria. Va començar com un dia de donar gràcies per la benedicció de la collita de l’any anterior.
L’acció de gràcies se celebra el segon dilluns d’octubre a Canadà i el quart dijous de novembre als Estats Units, i al voltant de la mateixa part de l’any en altres llocs.

Com se celebra?

Als Estats Units, se celebra amb reunions familiars on s’organitza una gran festa de menjar típic d’aquell dia.

Quins plats es cuinen aquest dia?

El plat tradicional d’Acció de Gràcies és el gall d’indi rostit o al forn, que sol acompanyar-se d’amanida i farcit a base de pa, blat de moro i sàlvia. També preparen pastissos i mengen diverses fruites, principalment pomes.
Un menú típic d’Acció d’Acció de Gràcies:

  • Gall d’indi farcit
  • Salsa de nabius agres
  • Salsa pruna
  • Puré de patates
  • Pastís de carbassa

A Estil Natural ens agrada molt aquesta festa ja que l’hem celebrat durant molts anys, com sabeu som uns apassionats de la natura i l’equilibri entre el cos i la ment. Per a nosaltres, el dia de D’Acció de Gràcies representa una data important, preguem les oracions i agraïm totes les coses bones que ens han passat durant l’any.

dia d'acció de gràcies

dia d’acció de gràcies

Habitualment la família es reuneix al principi del dia i es cuina tot el dia per preparar el sopar i ara tenim un producte molt especial anomenat Block Balance Diet, per la qual cosa gaudim de la festa i del menjar sense preocupar-nos de prendre un farciment extra. Està disponible a la nostra tenda i té un preu molt econòmic.